Tjänster

Nedan följer några av de tjänster som Jonas Vildmark erbjuder dig.
För att istället se våra kurser, klicka HÄR.

Bushcraftweekend
Längd: 3 dagar
Nästa tillfälle: TBA
Söker du skog och mark att bushcrafta i? Kom till Jonas Vildmark.
I en liten personlig grupp beger vi oss ut för att praktisera våra bushcraftkunskaper. Jonas är din guide och vid behov även din instruktör. Allt för att du skall känna att du utvecklar dina erfarenheter på ett tryggt och kreativt vis. De fridfulla marker vi rör oss i möjliggör ett unikt tillfälle för dig att bushcrafta fullt ut, med dina nyfikna idéer och din utrustning.
Om du är intresserad av en helgs bushcrafting med behovsstyrd handledning så ska du läsa mer genom att klicka HÄR.

Coaching
Med erfarenheter från olika strapatser och större internationella TV-produktioner kan Jonas Vildmark hjälpa dig inför, under och efter ditt stundande vildmarksäventyr. Allt för att du skall få ut maximalt av din upplevelse.

Skribent
Du kan anlita Jonas som skribent för din tidning, hemsida eller annan plattform. Se exempel på Jonas Vildmarks skrivuppdrag genom att klicka HÄR.

Föreläsning
Ett inspirerande inslag på ditt företagsevent eller din gruppdag är en föreläsning av Jonas Vildmark. De olika aspekterna av överlevnad, bushcraft och Jakt, tillsammans med exempel från Jonas olika äventyrliga strapatser, är förvånansvärt applicerbara på vardagens utmaningar både på jobbet och privat.

Vildmarkskonferens
Varmt välkommen att boka in er nästa konferens hos oss på Lienshyttans Herrgård. Kontakta oss så berättar vi mer.

Skräddarsytt
Självklart kan vi specialanpassa ovan tjänster för att tillmötesgå dina specifika önskemål. Kontakta Jonas Vildmark för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan skräddarsy en kurs eller ett event efter dina behov, klicka HÄR.

För att se övriga kurser och event som Jonas Vildmark erbjuder via sina samarbetspartners, vänligen se vårt Kalendarium genom att klicka HÄR.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
In English