Skogen

Djupt inne i den tysta hälsingeskogen finner du Jonas Vildmarks egen skog som består av ett 35 hektar stort sammanhållet skogsskifte med blandad skog, mark och myr. Den fridfulla skogen är ett paradis för oss skogstokiga som vill utforska vår förmåga rörande bushcraft, vildmarkskunskap, överlevnad och skogsliv.

Så länge man äntrar Jonas Vildmarks skog med respekt och lugn så finns oändliga möjligheter till kursverksamhet och upplevelser på markerna. Med Jonas som skogsägare, guide och instruktör vid din sida kan du utveckla dig själv och din utrustning på ett trevligt, säkert och naturnära vis.

Skogen är belägen strax utanför Kilafors, 2 timmars restid från Sundsvall, drygt 2 timmars restid från Mora och 2,5 timmars restid från Stockholm. Det finns även bra tåg- och bussförbindelser med Kilafors.

Kontakta oss då du vill boka in dig på en av Jonas Vildmarks bushcrafthelger eller överlevnadskurser. Se mer genom att klicka HÄR.

Om du har ett spännande projekt på gång, som kräver skog och mark som inramning, så är du varmt välkommen att kontakta Jonas Vildmark med en förfrågan om samarbete.

Fridfulla skogshälsningar från Jonas Vildmark


In English