Fastbladare under 50-lappen och Ruike Trekker LD43 - Vapentidningen nr.9 - 2018

Årets sista nummer av Vapentidningen dyker i dagarna upp i butikerna. I detta nr.9 - 2018 finnes dels en 3-sidig artikel undertecknad skrivit om budgetknivar, Fastbladare under 50-lappen, och dels ett minitest av Ruike Trekker LD43 Rescue Knife. Utöver detta så kan vi även bland annat starkt rekommendera dig att läsa intressanta artiklar som: Sauer 100 Fieldshoot (Fredrik Odebring), Glock 19x (Henrik Kalling) och stort test av vapenfodral (Johan Ljungné).
I testet av budgetknivar införskaffade vi helt sonika alla fastbladare vi kunde hitta under 50 kr ute i butik. Testet fokuserar på nyköpta knivar, men självklart kan man även göra fantastiska fynd på begagnatmarknaden då det kommer till knivar. Vi hittade 11 st knivar vilka du kan läsa mer om i artikeln. Man kan säga att kvalitetsmässigt finns det både högt och långt bland testknivarna. Men det är mycket glädjande att kunna dra slutsatsen att man inte behöver ha en fet plånbok för att kunna få utlopp för sin skaparglädje och vildmarkslängtan.
I samma tidning finner du även en liten artikel om Ruike Trekker LD43 Rescue Knife.
En trevlig och robust alltiallohjälpbreda för vardagsutmaningar. Ett multiverktyg från en relativt ung tillverkare i Kina.
Vi vill härmed passa på att tacka för ett trevligt artikelskrivarår i Vapentidningen, tillönskar både läsare och redaktion God Jul och Gott Nytt År och vi ser fram emot att läsas vidare i vår. Då hägrar vassa artiklar om Hultafors Premiumyxor, Casström Lars Fält Knife och mycket mycket annat spännande.

Trevlig läsning kära vänner!


In English