Grundkurs Överlevnad april 2017

Plats: Jonas Vildmarks skog, Hälsingland, Sverige
Tid: 3 dagar under april månad

Dags för aprilupplagan av Grundkurs Överlevnad med Jonas Vildmark uppe i de djupa Hälsingeskogarna. Förväntansfulla kursdeltagare samlas i Kilafors vårsol och en familjär stämning infinner sig redan från start. De slingriga små skogsvägarna tar oss allt längre ut och upp i det fridfulla gröna. Fläckvis ligger snön kvar inne i tätskogen på denna höjd och helgens temperaturer kommer att ligga mellan -3 och +6 °C.

Kursdeltagarna är nyfikna, motiverade och tåliga. Kreativa lösningar, kämpaanda och spänningen inför vad som skall hända här näst gör att vi alla får uppleva hur det verkligen känns att leva i nuet. De svala nätterna bjuder på magiskt spel från orrtupparna i fullmånens sken. Det är tillfällen som dessa som gör att man verkligen känner sig levande!
Njuter av en värmande kopp tallbarrste, 
nybryggt på friskt vatten från en hälsingebäck.
Foto: A. Edström
Jag vill tacka alla för en fantastisk helg. Er insats, motivation och förmåga att samarbeta, trots hunger och trötthet, inspirerar!

Om du också vill testa dina gränser och lära dig mer om överlevnad så bör du läsa mer om denna kurs genom att klicka HÄR.


In English