Tacksam för ett fint år

Ett nytt år är här och den tacksamma känslan får mig osökt att reflektera över det gångna året. 2014's absoluta huvudrollsinnehavare var självklart familjens nytillskott Miriam, som i skrivande stund växer så det knakar. Ser fram mot stundande äventyr tillsammans med mina två underbara döttrar Sonia och Miriam.

Året har erbjudit en hel del inspirerande möten och spännande jakter. Men om jag endast skall välja ett Jonas Vildmark-minne från det gångna året så minns jag med glädje 2014 som det år då jag började erbjuda schemalagda kurser i friluftsliv. Detta gav mersmak och nu ser jag fram mot att erbjuda fler kurser under 2015. Hoppas jag får möjlighet att träffa Dig på någon av dem!

Må 2015 skänka dig många spännande och avslappnande upplevelser, inte minst i skogen. Men först hoppas jag att du fortsätter att njuta av Jul- och Nyårsfriden och kramar din nästa.

Gott Nytt År!
In English