Öster Malma i sommarskrud

Plats: Öster Malma slott, Sörmland, Sverige
Koordinater: Lat: 58.9528, Lon: 17.1569
Tid: 2 dagar under juli månad

På väg hem från en tur i Smålands sköna inland stannar jag och familjen till på Öster Malma slott i Svenska Jägareförbundets regi för att säga hej och övernatta. Jag vill varmt rekommendera dig ett besök i denna vackra miljö. Jag har tidigare bara gästat Öster Malma under vintertid, därför känns det nu trevligt att även få uppleva området klätt i sommarskrud.

Jag uppskattar den rofyllda miljön och den goda maten i kombination med praktiska och nöjsamma aktiviteter, som diverse kurserbjudanden och nöjesvandringsmöjligheter. Lilla Sonia uppskattar speciellt vårt besök i Wildlife Park, där hon träffar både hjort, mufflon och älg.

Nu bär det vidare norrut för ytterligare förberedelser inför min jaktsäsongsstart, då ju augusti månad närmar sig med efterlängtade stormsteg.

Tack Öster Malma för denna gång!

In English