Våren är här med besöksrekord och förändring

Rekordmånga besökare
Härligt att nu börja känna vårsolens värmande strålar mot ansiktet. Februari har förlöpt, och det med bravur, det blev en rekordmånad för Jonas Vildmark med avseende på antal besökare här på bloggen. Tack för Ditt visade intresse! Jag hoppas att detta är ett tecken på att vi blir allt fler som intresserar oss för naturupplevelser och miljö.

Sammanslagning med Knives - Tools & Art
Våren kommer alltid med inspiration till förändring och det kan du märka även här på Jonas Vildmark genom att Jonas Vildmark och Knives - Tools & Art nu glädjande har sammanslagits och kan nås här via en och samma portal.

Jonas Vildmark blir mer globalt
På begäran finns nu mer Jonas Vildmark både på svenska och engelska. Från och med nu skrivs alla nya inlägg både på svenska och engelska, och alla gamla inlägg kommer översättas successivt. Detta gäller även alla Knives - Tools & Art-inlägg som tidigare endast fanns på engelska.

Vildmarksmässan
Ett bra sätt att ge mars månad en flygande start är att besöka Vildmarksmässan i Älvsjö som drar igång denna vecka. På fredag kan ni träffa mig och min lilla Sonia där. Hör gärna av er om ni vill sammanstråla där!

Ha en bra dag
Vänligen
Jonas

In English