Swedish Game Fair 2012


Plats: Tullgarns slott, Sörmland, Sverige
Koordinater: Lat: 58.95045, Lon: 17.58410
Tid: 1 dag under maj månad

Årets upplaga av Swedish Game Fair ute på Tullgarns slott ser ut att bli ett soligt event. Då jag genom den långa vackra allén närmar mig slottet kittlar solens efterlängtade strålar mig till en uppfriskande nysning.
Många intresserade besökare (totalt 24 000 på tre dagar) flanerar längs de långa gångarna mellan utställare vars montrar dignar av utrustning och erbjudanden. Denna jakt och fiskemässa, med tyngdpunkt på jakt, bjuder även på uppvisningar och tävlingar i matlagning, hundar och skytte.
Bland annat håller Jocke Smålänning och Kenneth Aspestrand en välbesökt trickskytteshow.

Efter en dags minglande i solen känner jag mig inspirerad inför den kommande jaktsäsongen.